«
»


#neinspira culoarea locala

Posted by 2activePR on Aug 18, 2014

Apar din ce in ce mai multe fotografii din vacante pe bloguri, pe Facebook sau Instagram si admiram destinatiile exotice cu care au facut cunostinta o parte din prietenii nostri. Am putea sa fugim cu gandul departe, pe o plaja din Maldive sau am putea sa ne facem un itinerariu personal pentru a descoperi frumusetile locale.

Ne plac calatoriile si ne inspira locurile cu traditie din tara, locurile in care ne simtim ca acasa, locurile in care ne regasim pe noi insine. Fie ca alegi sa strabati Carpatii, sa vizitezi o cetate  care adaposteste bucati din istoria neamului nostru, fie ca alegi sa te plimbi pe malul marii, apreciaza meleagurile si vorbeste si altora despre ce locuri frumoase ascunde Romania.

Povesteste prietenilor unde ti-ai petrecut vacanta, in ce zona ai fost cazat, ce obiective turistice ai descoperit si cat de simplu pot face si ei acest lucru, chiar si intr-un weekend, cand dorinta de evadare din aglomeratia orasului e uriasa.

Deschide Google Maps, afiseaza harta Romaniei si pune pe hartie 10 destinatii pe care ai vrea sa le vizitezi pana la sfarsitul anului. Pana atunci mai sunt 19 weekend-uri si multe zile insorite. Descopera Romania si lasa-te inspirat de culoarea locala!

Sursa foto: Pinterest

Comments are closed.