«
»


Cum arata fericirea

Posted by ramona.barbu on Aug 13, 2014

Agitatia dinaintea unui eveniment se face rapid uitata in momentul in care ajung primii invitati. La fel s-a intamplat si saptamana trecuta cand am lansat Icons of Happiness, colectia creata de OPI si Coca-Cola. Oricat ar parea de surprinzatoare asocierea, colectia este fantastica – nuantele sunt inspirate de brandurile Coca-Cola si te poftesc la cel putin o testare. Nu ai cum sa refuzi rosul perfect si o doza de Coca-Cola rece! Transforma orice pauza de 5 minute intr-o incantare.

Dar sa revenim la evenimentul de lansare… Da, liftul s-a defectat chiar in ziua lansarii, da, cu 3 minute inainte de eveniment mutam panouri, da, a inceput furtuna (dar a trecut repede)! Dar cat de bine ne-am distrat in seara aia! Fie la barul de manichiura express, fie in photo booth unde ne-am fotografiat cu toti prietenii, fie in cornerul Coca-Cola de unde ne-am luat doze cu mesaj.

Le multumim tuturor celor care au infruntat cele 5 etaje, stropii de ploaie si vantul si s-au distrat alaturi de noi!

In final va las cu un citat care m-a motivat in seara evenimentului „Only when it is dark enough, can you see the stars!”  Martin Luther King Jr. Si daca va suna cunoscut, inseamna ca stiti deja ca e unul dintre citatele folosite de Dana Rogoz pentru gentile Moon.

Comments are closed.