Facem praful „Praf”!

Posted by silviu.stefanescu on Jun 15, 2013

Mijlocul verii a fost o perioada plina de evenimente pentru echipa noastra. Unul dintre ele a fost Lenovo Dustbusters, eveniment realizat in cadrul Lenovo Exclusiv Store. Daca aveai un laptop vechi si plin de praf, aici era locul unde trebuia sa vii. Toata lumea a fost invitata.

Timp de trei zile, orice proprietar de laptop care a vizitat showroom-ul din Bd-ul Unirii a beneficiat de o curatare gratuita de praf, indiferent de marca dispozitivului. La final, specialistii Lenovo au reusit sa curete peste 50 de laptopuri. Sunteti curiosi ce au gasit in interiorul dispozitivelor? Aruncati o privire peste galerie!


Posted in 2creative || Comments Off

SCHIMBARE

Posted by 2activePR on Mar 2, 2011

Oricarei femei ii plac inceputurile, fie ca inseamna fluturi in stomac, diete noi sau chiar cu o anume rochie in care se vrea ravasitoare.

Well, ladies, we’re in luck! Primavara aceasta putem sa experimentam un nou inceput!  Schimba-ti crema cu Olay Total Effects – 4-6 martie in Baneasa Shopping City, Afi Cotroceni si Sun Plaza!

Iar asta nu e tot! Pentru fashioniste, Olay v-a pregatit si un concurs. Intrati pe AloModa.ro pentru mai multe detalii. Cuvantul de ordine? Schimbare & 6 vouchere de 500 lei la H&M.

A! si inca un lucru!

Trimite acum acest mesaj catre 7 dintre prietenele tale! Daca nu o vei face, s-ar putea sa te simti responsabila atunci cand pielea lor va face cunostinta cu cele 7 semne ale imbatranirii…L-ai trimis? Nu inca? OMG! Deja parca incepe sa apara un mic rid! Haide, apasa “send”… Perfect! De-acum prietenele tale iti vor fi recunoscatoare si-si vor iubi pielea!


Posted in 2creative || Comments Off

P&G Beauty speaks fashion

Posted by 2activePR on Mar 1, 2011

AloChic Meet #3 

Fie ca este vorba de hair, make-up sau haine P&G Beauty speaks fashion de doua ori pe an.Si pentru ca se apropie incet incet zilele insorite pe care le asteptam cu totii, P&G Beauty & Alomoda.ro au dat startul sezonului SS/11 la AloChic Meet #3.

Toti invitatii, care mai de care dichisiti in noile tendinte, au stat de vorba for some inside scoop cu Ovidiu Buta, fashion guru pentru P&G Beauty.

Mai multe detalii aici: http://www.alomoda.ro/alochic-meet-3-powered-by-pg-beauty-in-entrance.html. 


Posted in 2creative || Comments Off

Extra! Extra! Read all about it !

Posted by 2activePR on Dec 21, 2010

Front PageSurprise expected: la un an de la evenimentul de lansare a brandului in Romania, Olay a desemnat-o pe Monica Barladeanu noul ambasador al marcii.

Monica Barladeanu - ambasador Olay in Romania

Second TitleSascha Breuer meets beauty. Romanian beauty.

Sascha Breuer

BonusIngrid Vlasov: dantela, perle, Brancusi, traditie & Love – un eveniment-concept, un eveniment-poveste.

Ingrid Vlasov


Posted in 2activePR, 2creative || Comments Off

Din dragoste pentru Fotbalul Adevarat

Posted by 2activePR on Oct 10, 2010

Iata ca am ajuns la finele a 10 zile de sarbatoare pentru 2activePR. Iar povestea primilor 10 ani nu putea sa nu includa Timisoreana, un brand nou in portofoliul nostru (2009), dar deja foarte drag echipei.

Timisoreana este pentru noi mai mult decat un client pentru care lucram, este o poveste ce a reunit cea mai frumoasa (zicem noi) echipa de comunicare si asta se ‚simte’ la fiecare proiect. Dintre toate lucrurile gandite pana acum pentru Timisoreana, am ales sa povestim cateva cuvinte despre Cupa Romaniei Timisoreana 2010. A fost un pariu pentru noi toti, am avut emotii, dar reactia consumatorilor si a iubitorilor de fotbal adevarat ne-a aratat ca am facut o treaba foarte buna, in echipa.

Deja de 4 ani, Timisoreana saluta, incuraja si recompensa valorile “Fotbalului Adevarat”, din calitatea sa de sponsor principal al Cupei Romaniei, o competitie curata si a sanselor egale. Campania “Fotbal Adevarat” a permis Timisoreana sa transmita inca o data chemarea sa catre daruire, pasiune si fair play, valori cu care arena fotbalistica contemporana este asociata tot mai putin.

Componenta de PR a campaniei a fost integrata in platforma de comunicare pe fotbal asociata cu evenimentul Cupa Romaniei Timisoreana si astfel a rezultat o campanie integrata, dezvoltata online si sustinuta de importante componente BTL, ATL si parteneriate TV.

Nu mai putin de 11 Legende ale Fotbalului romanesc (Lung, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Ungureanu, Augustin, Stoica, Beldeanu, Cartu, Orac, Camataru) au devenit purtatori de cuvant credibili, care si-au castigat dreptul, prin performantele inregistrate si prin fair-play-ul de care au dat dovada, sa vorbeasca despre Fotbalul Adevarat.

Mai jos am lasat imaginile sa vorbeasca despre doua dintre cele mai importante momente ale proiectului (dpdv PR): lansarea programului www.fotbaladevarat.ro si a editiei limitate de ambalaje cu jucatorii de legenda; conferinta de presa in aer liber cu jurnalisti si suporteri, inainte de finala Cupei de la Iasi.

Departe de a starni nostalgii, acest proiect a avut ca obiectiv final sa arate ca pasiunea pentru fotbal este inca puternica in inimile fanilor tineri. Timisoreana a demonstrat iubitorilor fotbalului ca incurajeaza si recompenseaza daruirea si fair playul nu doar pe teren, dar si in tribune, iar noi am fost acolo sa spunem povestea mai departe.


Posted in 2activePR, 2creative, The industry || Comments Off

Un record naţional şi mii de farfurii spălate cu Fairy

Posted by 2activePR on Oct 8, 2010
Concursuri, muzica buna, un record national si multe farfurii spalate cu Fairy – acestea au fost principalele coordonate ale evenimentului din Parcul Herastrau.
Nico, Mihai şi Florin de la Hi-Q au fost gazde excelente pentru cei aflaţi la această sărbătoare. Concursurile diverse – cel mai mare număr de mici mâncaţi într-un singur minut, cine mănâncă cel mai repede mititeii – şi formaţiile Viţa de Vie, Etno şi D’Or au încântat audienţa.

Evenimentul a culminat prin anunţarea performanţei Fairy de a spăla de peste 4 ori mai multe farfurii decât un detergent de vase obişnuit. Nici românii nu s-au lăsat mai prejos şi au stabilit un record naţional: 30.000 de mititei pregătiţi şi serviţi în aceeaşi zi. Sărbătoarea s-a încheiat cu un concert al formaţiei Hi-Q.


Posted in 2activePR, 2creative, The industry || Comments Off

“Invingatori pentru Romania”, o initiativa de referinta pentru 2activePR si URSUS

Posted by 2activePR on Oct 6, 2010

2005 a stat sub semnul succeselor pentru brandul URSUS, unul dintre clientii traditionali ai 2activePR. Timp de 3 ani, URSUS reamintea prin platforma Dinastia Campionilor de momentele ce ar trebui sa ne faca mandri ca suntem romani.

Un pas normal era acela de a extinde initiativa si in alte tipuri de media si de a o re-gandi pentru un intreg an. Si trebuia gasit un concept fresh, care sa prezinte brandul URSUS drept un sustinator al realizarilor romanesti.

Cum orice idee buna are ca punct de plecare un research temeinic, echipa 2activePR a pornit la drum avand in minte faptul ca in acel moment, in mass-media, imaginea Romaniei era cu preponderenta una negativa. Erau putini jurnalistii care se axau pe subiecte pozitive si povesti de viata inspirationale, iar perceptia strainilor in legatura cu Romania era clar una distorsionata. Iar URSUS dorea sa demonstreze ca acei putini jurnalisti care sprijina pozitiv imaginea tarii merita sustinere. Proiectul a fost gandit pe modelul lui Malcolm Gladwell prezentat in “The Tipping Point”

Asa s-a nascut campania “Invingatori pentru Romania”, o competitie anuala ce se adresa jurnalistilor care aduceau in atentia noastra, povesti romanesti de succes, capabile sa inspire mai de parte si alte subiecte la fel de favorabile.

Am pornit la drum cu o idee noua, dar si cu multe emotii. Munca era una titanica. Pentru a monitoriza corect intreaga mass-medie timp de 1 an, ne-am parteneriat cu Agentia de Monitorizare a Presei ce tinea de trustul Catavencu.

La finele lui 2005, principalele articole care au atras atentia au fost prezentate juriului spre deliberare, urmand ca la inceputul anului urmator sa organizam Gala de Premiere.

Componenta juriului ne-a onorat. Atrasi de ideea proiectului, personalitati ale vietii publice si culturale din Romania ni s-au alaturat si ne-au ajutat sa identificam categoriile relevante ale competitiei: Ion Cristoiu, Emil Hurezeanu, Mircea Vasilescu, Ioana Avadanei si Dan C. Mihailescu.

La finele lunii februarie 2006, a venit si momentul Galei de Premiere, prima de acest fel pentru brandul URSUS si organizata la Muzeul de Arta al Romaniei intr-o companie selecta. Invitati din lumea presei dar si VIP-uri ne-au trecut pragul pentru una dintre cele mai elegante seri ale anului 2006. Rand pe rand, membrii juriului au explicat de ce s-au implicat in proiect si de ce il considera ca pe un pas benefic pentru presa romaneasca si pentru imaginea Romaniei. Castigatoarii au fost Andreea Tudorica de la Jurnalul National, Dana Fodor şi Razvan Mateescu de la Adevarul, Cotidianul pentru emisiunea « Generatia in asteptare », Cristian Tabara si echipa “Hai sa te vezi la stirile Pro TV” si Remus Radu, jurnalist la Cotidianul, pentru cel mai inventiv mod de a promova Romania.

Dincolo de ideea absolut noua si de rezultatele frumoase ale proiectului, premiile obtinute de 2activePR si URSUS pentru « Invingatori pentru Romania » completeaza puzzle-ul unei campanii de brand etalon pentru noi – premiile SABRE si IPRA pentru excelenta in comunicare.


Posted in 2activePR, 2creative || Comments Off

De ce evenimentele de beauty sunt altfel la 2activePR

Posted by 2activePR on Oct 1, 2010

O să vă spun o poveste de acum aproape trei ani. Înainte să vin la 2activePR (fix acum trei ani :) ), mai mersesem în prospecţie la evenimentele lor. S-a întâmplat să fie o lansare beauty (Nivea Oxygen Power) şi lansarea unei campanii de informare în legătură cu cancerul de col uterin. Povestea Sandei Nicola mi-a dat fiori reci pe şira spinării şi m-a făcut să-mi promit că voi avea mai multă grijă de mine. Dar despre asta veţi mai auzi de la alţii.. Eu rămăsesem absolut impresionată că fetele de la 2active au reuşit să o aducă la evenimentul Nivea pe Ilana Yahav şi îmi doream cu ardoare să fac şi eu lucruri minunate cu ele.

Două luni mai târziu, şansa era la uşă. Striga insistent “Get the London Look!” de pe o invitaţie pe care era desenată, destul de abstract, silueta lui Kate Moss. Era evenimentul anual Rimmel London, cu care 2activePR obişnuise de ceva timp presa de beauty, iar provocarea Laurei era să arate noua faţă a mărcii într-un eveniment stylish, London-made, dar colorat şi prietenos, aşa cum e şi Rimmel.

Pe scurt, era vorba despre stilul londonez şi despre caracterul urban al mărcii, care îşi găsesc locul în viaţa femeilor tinere de peste tot. Aşa că trebuia să fie un eveniment plin de ritm, culoare şi chic. Zis şi făcut – l-am cooptat pe Alin Gălăţescu, descoperitor de talente în modă, câţiva tineri designeri care au fost provocaţi să compună câte o ţinută London-style, multe accesorii de sezon, o locaţie ofertantă (Cabaret) şi o atmosferă urbană. Pentru că şi MC-ul trebuia să fie în ton, ne-am gândit imediat la George Vintilă, pentru că ştiam că va fi la înălţime… mai ales că pe invitatele noastre le aştepta o surpriză.

Fără să primească prea multe detalii în avans – în afara dress code-ului londonez – doamnele au intrat în culisele unei prezentări de modă, unde au primit accesorii şi au fost machiate de echipa Mirelei Vescan. La un moment dat, George a dezvăluit intrarea pe catwalk şi le-a invitat să defileze pe podium pentru a-şi lua locul în audienţă. Începea prezentarea de modă a tinerelor talente.. Andra Cliţan, Claudia Castrase, Ludmila Corlăţeanu, Mirela Diaconu, Alina Latan, Amir Doboş şi Dan Arcuş (pentru Dork), Lucian Pop, Anca Ceataraş, Maria Ciubotaru, Carina Rusu (pentru Una Moda Grup).

Astăzi, toţi acei tineri designeri sunt nume cunoscute în moda din România. Iar de evenimentul nostru îşi aduc încă aminte editoarele de beauty şi ceilalţi invitaţi. A stabilit un standard pe care l-am menţinut an după an şi abia aşteptăm să surprindem din nou. Cum să nu-ţi placă să fii parte din astfel de evenimente?


Posted in 2activePR, 2creative || Comments Off

Tu ce faceai acum 10 ani?

Posted by 2activePR on Sep 28, 2010


Posted in 2creative || Comments Off

Stiinta la inaltime

Posted by 2activePR on Jun 23, 2010

Care sunt diferentele dintre tenul tanar si cel matur? Am aflat cu totii miercuri la evenimentul Olay.

Concluzia: tineretea fara cele 7 semne ale imbatranirii exista.

N.B. stiinta este mai usor de inteles cand esti la inaltime :)


Posted in 2creative || 1 Comment »