«
»


De ce evenimentele de beauty sunt altfel la 2activePR

Posted by 2activePR on Oct 1, 2010

O să vă spun o poveste de acum aproape trei ani. Înainte să vin la 2activePR (fix acum trei ani :) ), mai mersesem în prospecţie la evenimentele lor. S-a întâmplat să fie o lansare beauty (Nivea Oxygen Power) şi lansarea unei campanii de informare în legătură cu cancerul de col uterin. Povestea Sandei Nicola mi-a dat fiori reci pe şira spinării şi m-a făcut să-mi promit că voi avea mai multă grijă de mine. Dar despre asta veţi mai auzi de la alţii.. Eu rămăsesem absolut impresionată că fetele de la 2active au reuşit să o aducă la evenimentul Nivea pe Ilana Yahav şi îmi doream cu ardoare să fac şi eu lucruri minunate cu ele.

Două luni mai târziu, şansa era la uşă. Striga insistent “Get the London Look!” de pe o invitaţie pe care era desenată, destul de abstract, silueta lui Kate Moss. Era evenimentul anual Rimmel London, cu care 2activePR obişnuise de ceva timp presa de beauty, iar provocarea Laurei era să arate noua faţă a mărcii într-un eveniment stylish, London-made, dar colorat şi prietenos, aşa cum e şi Rimmel.

Pe scurt, era vorba despre stilul londonez şi despre caracterul urban al mărcii, care îşi găsesc locul în viaţa femeilor tinere de peste tot. Aşa că trebuia să fie un eveniment plin de ritm, culoare şi chic. Zis şi făcut – l-am cooptat pe Alin Gălăţescu, descoperitor de talente în modă, câţiva tineri designeri care au fost provocaţi să compună câte o ţinută London-style, multe accesorii de sezon, o locaţie ofertantă (Cabaret) şi o atmosferă urbană. Pentru că şi MC-ul trebuia să fie în ton, ne-am gândit imediat la George Vintilă, pentru că ştiam că va fi la înălţime… mai ales că pe invitatele noastre le aştepta o surpriză.

Fără să primească prea multe detalii în avans – în afara dress code-ului londonez – doamnele au intrat în culisele unei prezentări de modă, unde au primit accesorii şi au fost machiate de echipa Mirelei Vescan. La un moment dat, George a dezvăluit intrarea pe catwalk şi le-a invitat să defileze pe podium pentru a-şi lua locul în audienţă. Începea prezentarea de modă a tinerelor talente.. Andra Cliţan, Claudia Castrase, Ludmila Corlăţeanu, Mirela Diaconu, Alina Latan, Amir Doboş şi Dan Arcuş (pentru Dork), Lucian Pop, Anca Ceataraş, Maria Ciubotaru, Carina Rusu (pentru Una Moda Grup).

Astăzi, toţi acei tineri designeri sunt nume cunoscute în moda din România. Iar de evenimentul nostru îşi aduc încă aminte editoarele de beauty şi ceilalţi invitaţi. A stabilit un standard pe care l-am menţinut an după an şi abia aşteptăm să surprindem din nou. Cum să nu-ţi placă să fii parte din astfel de evenimente?

Comments are closed.