«
»


#lovetheocean

Posted by ramona.barbu on Jul 4, 2014

Cand simt nevoia sa ma incarc cu energie,  fac o plimbare de cateva minute sau rasfoiesc un album foto. Este clar ca acolo pastrez cele mai frumoase amintiri, asadar functioneaza de fiecare data. Recent am rememorat primul meu contact cu oceanul. Prima senzatia a fost ca intru intr-o cada plina cu gheata (poate de aceea oamenii inotau imbracati), dar m-am obisnuit rapid si m-am bucurat cu tot sufletul  de prima baie in ocean.

La momentul respectiv nu mi-a trecut sigur prin minte ca oceanele nu ar arata asa daca oameni si companii din toata lumea nu s-ar preocupa de protejarea lor. Despre asta vreau sa va povestesc azi – despre cum ne putem alatura si noi celor care au grija de frumusetea oceanelor.

Ei bine, daca ne alaturam campaniei Davidoff Cool Water – Love the Ocean, putem ajuta la protejarea unei suprafete insemnate de ocean. Asta deoarece pentru al treilea an consecutiv, Davidoff Cool Water isi reinnoieste parteneriatul cu National Geographic Society, exprimand angajamentul brandului in conservarea oceanului.

Din 2012 Davidoff Cool Water a sprijinit activ programul Pristine Seas, sustinut de National Geographic, care are ca obiectiv cercetarea si protejarea oceanului. Prin acest program National Geographic a desfasurat cinci expeditii de explorare in zonele virgine ale oceanului, in locuri ca Insulele Pitcairn si Noua Caledonie.

Davidoff va sustine inca o data ambitioasa expeditie Prestine Seas in Mozambique, zona in care se gasesc cele mai largi populatii de megafauna asa cum sunt diavolul de mare, dugongul si rechinul-balena. Liderul expeditiei, Paul Rose, va conduce un grup de oameni de stiinta si cameramani pentru explora, supraveghea si inregistra ceea ce ei se asteapta a fi una dintre cele mai sanatoase recifuri din Africa de Est.

Pentru fiecare sticla de Davidoff Cool Water vanduta, Davidoff ajuta la protejarea a 10.000 m² din suprafata oceanului. Pentru a celebra acest nou angajament, versiunile parfumului Davidoff Cool Water pentru femei si barbati si a noului parfum Davidoff Cool Water Night Dive vor fi vandute in ambalajul editie-limitata, Love the Ocean. Va fi lansata, de asemenea, o editie exclusiva a lui Davidoff Cool Water pentru barbati de 200ml pentru a celebra succesul misiunilor Pristine Seas. Acest produs de colectie va fi insemnat cu un logo special si un ambalaj cu tema marina.

Special in acest scop a fost lansat si un nou site, Love-the-ocean.com. Poti posta imaginea ta preferata cu oceanul direct pe website sau pur si simplu folosind hashtag-ul #lovetheocean pe retelele de socializare ca Instagram, Twitter sau Facebook. Pentru fiecare imagine postata, Davidoff Cool Water va ajuta la protejarea a 5.000 m² din ocean.

Si pentru ca vreau sa te conving, iti mai spun doar ca cea mai buna poza va fi aleasa de un juriu special din care va face parte si exploratorul-rezident, Dr. Enric Sala. Castigatorul va avea oportunitatea sa se alature echipei National Geographic intr-o calatorie.

Alatura-te campaniei ! #lovetheocean

Comments are closed.