«
»


Intern #lamansarda: O luna de provocare la 2activepr

Posted by 2activePR on Jun 5, 2014

Lavinia Mehedintu, intern #lamansarda a scris o poveste frumoasa despre experienta ei la 2activePR.

In ultima perioada am tot cautat cadre favorabile in care sa ma dezvolt si sa cresc. Dupa luni de voluntariat in care am descoperit care sunt pasiunile mele, m-am gandit sa aplic tot ce stiam si sa aflu si mai multe. Am pornit o cautare printre toate agentiile care ofereau internshipuri si acceptau oameni fara prea multa experienta. Asa am descoperit 2activepr, agentia care mi-a cerut povestea si m-a cucerit.

Timida si cu multe emotii la inceput, am descoperit ca oamenii de aici sunt zambitori, creativi si pusi pe treaba. Asta ma inspira si pe mine in fiecare zi si imi creste dorinta de a ajunge candva printre ei. In ultima luna am avut ocazia sa impartasesc idei, sa primesc feedback constructiv si sa cresc aplicand. Faptul ca ma aflu intr-un mediu profesionist in care se lucreaza efectiv pe conturi importante, m-a facut sa ma gandesc ca intr-o viitoare cariera trebuie sa fiu responsabila si sa invat sa imi asum lucrurile.

Si ca e fun. E fun pentru ca poti sa cunosti o multime de oameni diversi. Pentru ca intr-o mansarda decorata creativ cu nuante deschise sunt puse cap la cap idei, se face haz de necaz, se mananca la comun si se impartasesc experiente. Pentru ca ma uit la Alex, celalalt intern, care e la biroul din fata mea si ma amuza cand danseaza . Si imi creste increderea atunci cand ma gandesc ca inca sunt oameni care vor sa creasca tineri implicati.

In final, daca ar fi sa ma rezum la un cuvant prin care sa descriu experienta din ultima luna alaturi de 2activepr ar fi cu siguranta provocare.

To be continued…

Comments are closed.