«
»


Lenovo si Leonardo da Vinci

Posted by 2activePR on Feb 24, 2010

2 nume, 1 numitor comun, inovatia.

Am ales aceasta asociere pentru cel mai recent eveniment Lenovo Romania: lansarea celor mai noi laptopuri ale seriei T din familia ThinkPad si lansarea primului laptop rosu de business de la Lenovo, ThinkPad Edge. Laptopurile, echipate cu procesoare Intel de ultima generatie, cu sistem de operare Windows 7, targeteaza segmentul de SMB si aduc imbunatatiri in ceea ce priveste performanta, productivitatea, mobilitatea, conectivitatea, securitatea.

De ce a fost un altfel de eveniment? Pentru ca am invatat de la trainerul Daniel Bichis cum putem ajunge Edgy si Sharp  thinkers, am facut exercitii de exersare a memoriei, a creativitatii, exercitii de depasire a propriilor limite, am invatat cele 7 principii de excelenta ale lui Leonardo, am aflat cele mai noi inovatii Lenovo pentru familia ThinkPad de la domnul Aurel Netin si despre procesoarele Intel de la Manuela Oprisan.

Au fost aproape doua ore pline de informatii noi, ascultate cu maxim de interes de invitatii nostri si asta pentru ca Dorinţa de cunoaştere este specifică oamenilor superiori (Leonardo da Vinci).

Comments are closed.