«
»


Echipa naţională de fotbal poartă adidas

Posted by 2activePR on Oct 7, 2010

Şi nici măcar nu e vorba de fashion aici! Oricine ştie că adidas susţine sportivii din întreaga lume. (Acum, de exemplu, adidas l-a ales pe Zinedine Zidane să-i fie ambasador pentru produsele de îngrijire corporală pentru bărbaţi..)

Revenind pe plaiurile noastre, respectiv la cel mai iubit sport din România – nu cred că la capitolul ăsta ne poate contrazice cineva.. – astăzi vă povestim despre cum a lansat adidas echipamentul Naţionalei de fotbal  în martie 2008. Cu aproape trei luni înainte de UEFA EURO 2008, românii au aflat, pe pielea lor, ce echipament aveau să poarte tricolorii în Austria şi Elveţia.

Ne-am strâns cu toţii la magazinul adidas din Plaza Romania pentru o întâlnire în care membrii echipei naţionale aveau să ofere în premieră autografe pe tricouri asemănătoare cu cele pe care urma să le poarte pe teren.  Ne-a fost alături şi Ilie Năstase, emblemă a tenisului românesc şi unul dintre cei mai fideli ambasadori adidas din lume.

Nu numai jucătorii au dat autografe, au avut şi fanii şansa lor. Special pentru membrii echipei naţionale, adidas a expus în magazine tricouri de joc gigantice, pe care suporterii au lăsat mesaje de încurajare pentru EURO 2008. Sperăm că le păstrează şi azi la loc de cinste!

Comments are closed.