«
»


Saint-Gobain Romania a ales 2activePR pentru consultanta in comunicare

Posted by 2activePR on Jan 28, 2015

Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, a ales in 2015 serviciile companiei 2activePR pentru consultanta in comunicare si relatii publice.

2activePR va oferi Saint-Gobain servicii de consultanta legate de conceperea si implementarea strategiei anuale integrate de relatii publice si comunicare corporativa, relatii media si comunicare in social media.

In acest an Saint-Gobain sarbatoreste cea de-a 350-a aniversare. Este un moment desebit pe care Grupul il marcheaza promovandu-si istoria, cu privirea indreptata spre viitor, spre 2015, an care va fi incarcat cu evenimente importante.

Saint-Gobain a fost intotdeauna o companie care s-a adaptat schimbarilor globale si a inovat lumea. Ne-a placut ca 2activePR ne impartaseste optimismul si ne-a propus o campanie de comunicare concentrata si inovatoare care sa ne transmita povestea. Avem credinta ca alaturi de 2activePR vom putea cladi imaginea noastra si pe viitor, atat in zona comunicarii traditionale cat si in cea a proiectelor speciale.”, a declarat Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain in Romania.

Este un an foarte interesant pentru Saint-Gobain iar noi suntem mandri ca vom fi partenerii lor in aceasta experienta. Este o companie care si-a depasit in permanenta limitele, iar experienta noastra ne-a ajutat sa intelegem business-ul si sa le oferim cele mai bune solutii pentru acest an aniversar.”, a declarat Corina Barladeanu, managing director 2activePR.

www.saint-gobain.ro

Facebook Saint-Gobain Romania

Comments are closed.