«
»


Cum a ajuns Timişoreana în India

Posted by 2activePR on Apr 2, 2010

Cu Gelu, dintr-o multinaţională de IT. Gelu scrie un blog foarte poetic, de om tânăr care a crescut într-un loc frumos şi care caută în permanenţă ceva. De curând, a fost într-o vacanţă în India, de unde a adus nişte fotografii minunate. În unele dintre ele, berea lui preferată.

Prima dată l-am vazut pe Gelu acum mai bine de-un an, pe când ne antrenam cu noul nostru client. Mi s-a părut fascinant cum o marcă, de orice fel ar fi ea, poate să ajungă o parte atat de importantă în viaţa personală a unui om.

Nu că n-aş avea eu însămi două-trei branduri de care sunt lipită zi de zi, de câţiva ani incoace.. dar nu m-am gândit niciodată la ele ca la un companion.

Să revenim la Gelu, însă. Ne-am intersectat de câteva ori, de la distanţă, dar n-am ajuns să îl întâlnesc. De atunci îi citesc în continuare blogul şi nu încetez să mă mir. Mi-aş dori să îl cunosc şi să-l întreb într-o zi cum a reuşit să exporte Timişoreana în India şi dacă Foster’s i s-a părut la fel de bună. Mmm, cred ca tocmai l-am întrebat.  :)

În momente din astea mă bucur cel mai mult că fac ceea ce fac.

Comments are closed.