«
»


Stejarii Country Club sau cum sa socializezi si sa practici sportul preferat in cel mai placut mediu?

Posted by valeriatudor on Nov 13, 2013

Cand ne gandim la eticheta, la servicii deosebite si facilitati variate, gandul ne zboara imediat la  Stejarii Country Club, un complex unic in Romania ca suprafata si concept, construit si amenajat in mijlocul padurii Baneasa din Bucuresti.

Desfasurat pe o suprafata de 22.000 mp si construit pe trei nivele, clubul reuneste facilitati extraordinare, printre care un centru de fitness, mai multe piscine, patru terenuri de tenis interioare si exterioare ce pot fi folosite in orice sezon, doua terenuri de squash, doua terenuri de platform tennis si o pista de alergare, dar si spatii destinate copiilor, zone de relaxare, precum si primul Shiseido SPA din Europa de Est.

Incepand cu luna august am avut ocazia sa organizam mai multe evenimente care ne-au adus alaturi de oameni senzationali, jurnalisti si vedete, cu care am putut sa impartasim bucuria practicarii sportului preferat intr-un mediu relaxant si placut.

De la picnicul de pe acoperisul verde al Stejarii Country Club, unde am admirat apusul de august alaturi pe Oana Baltoc, Mihaela Frank, Cristina Stanciulescu, Noemi Revnic, Dragos Placinta, Ioana Vulpescu si Diana Cosmin si pana la clasa de pilates sustinuta de Helen Coulon pentru Valentina Pelinel, Dana Sota si Sonia Argint Ionescu, Stejarii Country Club a fost gazda perfecta, venind in intampinarea nevoilor si dorintelor noastre.

De asemenea, Stejarii Country Club a fost si locul unde s-a desfasurat campionatul de padel dedicat presei sportive, competitie la care au participat Andrei Militaru si Mihai Voinea de la Adevarul, Camelia Baltoi si Andrei Niculescu de la Digi Sport si Andrei Nourescu si Iulian Miu de la Dolce Sport. Alaturi de cei sase jurnalisti am incercat padel sau platform tennis, cum mai este denumit, si daca nu ne credeti ca ne-am distrat pe cinste, atunci va invitam sa vedeti imaginile.

Comments are closed.