«
»


“Mobile revolution” sta sa izbucneasca

Posted by 2activePR on Jun 15, 2011

Atunci cand au fost lansate, telefoanele mobile reprezentau o noua forma de comunicare interpresonala, care permitea pastrarea contactului cu familia, prietenii sau clientii chiar daca te aflai in drum spre serviciu, spre client sau spre casa.

In prezent, dezvoltarea tehnologiilor mobile a transformat telefonul mobil intr-un dispozitiv magic care ne face viata mai usoara si mai frumoasa. Poti face o plata fara a merge la banca, poti cumpara produsele dorite fara a merge in magazin, poti sa iti inveselesti momentele de asteptare din timpul unei zile cu o melodie, un film, un joc sau un articol.

Acest tip de continut este livrat de cele mai multe ori prin intermediul aplicatiilor. Noile vedete ale online-ului reprezinta, in momentul de fata, o oportunitate fara precedent pentru mediul de afaceri oferind: o legatura directa cu utilizatorul, intr-un mod personalizat, in momentul in care receptorul isi doreste sa primeasca mesajul.

Mai mult de atat, utilizatorii unor astfel de tehnologii au venituri peste medie, sunt trend setteri si influenceri la nivel de micro grup. Caracteristicile dispozitivelor mobile “personalizare maxima”, “mereu langa utilizator” si “mereu conectate” fac din comunicarea mobila cel mai avansat instrument al marketing-ului targetat. Revolutia mobilitatii sta sa izbuneasca! (vezi in filmuletul de mai jos date privind evolutia inregistrata in ultimii ani).

Ultima frontiera este dezvoltarea unei platforme care permite crearea de aplicatii mobile in cateva ore fara a scrie o singura linie de programare, similar platformelor Wordpress si Blogspot pentru blog-uri. Dezvoltatorii acestei platforme sunt urmatorii miliardari din online, cu putina sansa ar putea fi romanii de la appcend.com.

SURSA FOTO

Comments are closed.